Dvojica osumnjičena za dva kaznena djela

Slika PU_BP/IMG_1151-pol.vozilo i traka.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 17-godišnjakom, na okolnosti počinjenja kaznenih djela teške krađe. Pritom je

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 17-godišnjakom, na okolnosti počinjenja kaznenih djela teške krađe. Pritom je utvrđeno da su dvojica osumnjičenika, dana 2./3. svibnja, noću, na području općine Staro Petrovo Selo, ušli kroz prozor u obiteljsku kuću, vlasništvo 82-godišnjaka, otuđivši nekoliko tisuća kuna. Policija je kod 31-godišnjeg osumnjičenika pronašla i oduzela nekoliko desetaka otuđenih kuna, dok su osumnjičenici preostali otuđeni novac potrošili.

Temeljem dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici sumnjiče ovu dvojicu (31-godišnjaka i 17-godišnjaka), da su dana 2. svibnja, oko 23 sata, ušli kroz prozor u obiteljsku kuću, na području općine Staro Petrovo Selo, u vrijeme dok se u kući nalazio 63-godišnji vlasnik, tražeći novac, koji nisu pronašli, a po izlasku iz kuće, otuđili su vrećicu sa namirnicama (veza: vikend informacija broj: 511-11-01-1/5-206/102-2014. od 5. svibnja 2014.).

Policijski službenici protiv dvojice osumnjičenih podnose posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama mjerodavnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica