Dvoje teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/A3pn.JPG

Na autocesti A3, jučer (dana 20. rujna), oko 6.10 minuta, u blizini Rešetara, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene. Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, obavili su očevid, kojom prilikom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer se 37-godišnjak  

Foto: PU brodsko-posavska

Na autocesti A3, jučer (dana 20. rujna), oko 6.10 minuta, u blizini Rešetara, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, obavili su očevid, kojom prilikom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer se 37-godišnjak (državljanin Makedonije) upravljajući osobnim automobilom, švicarskih registracijskih oznaka, nije držao strane kretanja (sredinom obilježene prometne trake), već je u zanošenju prešao na desnu prometnu traku, udarivši u skup vozila, bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka. Potom je osobni automobil sletio s autoceste, prevrnuvši se na travnatoj površini sa sjeverne strane. U ovoj prometnoj nesreći 37-godišnji vozač i 33-godišnja putnica iz osobnog automobila su teško ozlijeđeni, te im je ukazana liječnička pomoć.

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.



Stranica