Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policija1.jpg

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su i zadržane na daljnjem liječenu

Foto: Ilustracija

U petak (7. svibnja), u 14.30 sati, na autocesti A3 u blizini Okučana, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 48-godišnjak, upravljajući  osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje, pod utjecajem alkohola (1,72 promila), ne koristeći prilikom vožnje zaštitni sigurnosni pojas, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste izgubio nadzor nad upravljačem, te se automobil  prevrnuo po kolničkoj traci, sletjevši s kolnika, a potom se zaustavio u kanalu.
U ovoj prometnoj nesreći, vozač i 64-godišnja putnica su  teško ozlijeđeni. Pružena im je liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški gdje su i zadržani na daljnjem liječenu.

Policijski službenici protiv 48-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, a protiv 64-godišnje vlasnice automobila prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (davanje automobila osobi koje nema pravo upravljati).

Pogledajte informaciju: U prometnoj nesreći dvije osobe ozlijeđene.

Stranica