Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći, jedan od vozača alkoholiziran

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 33-godišnjak i 35-godišnjak te im je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Također su u bolnici od 33-godišnjaka uzeti potrebiti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu

Foto: ilustracija

Jučer, 22. listopada, oko 19.30 sat, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulica Petra Krešimira IV i Đure Basaričeka. dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Očevidom je utvrđeno da je 33-godišnjak upravljajući osobnim automobilom i ne držeći potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila, udario u automobil ispred kojim je upravljao 35-godišnjak, a koji je započeo skretati u Basaričekovu ulicu. Od siline udarca automobil je sletio s kolnika, oštetivši ukrasno grmlje.
Alkotestom je u organizmu 33-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 1,68 promila.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 33-godišnjak i 35-godišnjak te im je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Također su u bolnici od 33-godišnjaka uzeti potrebiti uzorci radi analize prisutnosti alkohola u organizmu te će policijski službenici nakon dobivenih rezultata analize protiv njega podnijeti odgovarajuće prijave nadležnom sudu.

Policijski službenici su 33-godišnjaka nakon liječničkog pregleda priveli u službene prostorije policije i zadržali do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 

Stranica