Dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Policija-auto.jpg

Očevitom je utvrđeno da je 73-godišnjak upravljajući osobnim automobilom skrenuo ulijevo ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska,

Foto: Ilustracija

U Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, danas, oko 16 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 73-godišnjak upravljajući osobnim automobilom skrenuo ulijevo ne propustivši osobni automobil s prednošću prolaska, a kojim je upravljao 21-godišnjak. Pritom je došlo do udara jednog automobila u drugi, kojom prilikom je automobil kojim je upravljao 21-godišnjak sletio na travnatu površinu i nogostup, te je prednjim dijelom udario u metalnu ogradu obiteljskog dvorišta.
Također je utvrđeno da 73-godišnji vozač tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom.

U ovoj prometnoj nesreći su ozlijeđene dvije osobe (u dobi od 73 i 68) i prevezene u bolnicu Dr. Josip Benčević u Slavonskom Brodu, gdje su zadržane na liječenju. Liječnici su konstatirali da je 73-godišnjak teško ozlijeđen, dok je 68-godišnja putnica iz istog automobila lakše ozlijeđena.

Policijski službenici protiv 73-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica