Dva puta provalio u kuću

Slika PU_BP/Policija rotac.jpg

Jučer, 23. veljače, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana 03. veljače 2017. g. u večernjim satima u Slavonskom Brodu, u Ulici Eugena Kumičića, nasilno otvorio ulazna vrata na kući u sklopu vjerskog objekta odakle je otuđio više tisuća kuna, kao i da je ponovo dana 21./22. veljače 2017. g. u vremenu od 19,00 do 07,30 sati nasilno otvorio ulazna vrata na istom objektu odakle je otuđio dva lcd monitora, jedan stariji projektor i više stotina kuna.  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 23. veljače, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su uspješno dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kojeg sumnjiče da je dana  03. veljače 2017. g. u večernjim satima u Slavonskom Brodu, u  Ulici Eugena Kumičića,  nasilno otvorio ulazna vrata na kući u sklopu vjerskog objekta odakle je otuđio više tisuća kuna, kao i da je ponovo dana 21./22. veljače 2017. g. u vremenu od 19,00 do 07,30 sati  nasilno otvorio ulazna vrata na istom objektu odakle je otuđio  dva lcd monitora, jedan stariji projektor i više stotina kuna.

Policijski službenici protiv počinitelja ova dva kaznena djela podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela krađe i oštećenja tuđe stvari.



Stranica