Dragovoljna predaja bombe i mine

Slika PU_BP/Tromblon.jpg

Jučer, 25. listopada 2017. godine u 18,oo sati policiju je nazvao savjesni 21-godišnji građanin te izvijestio da je u mjestu Lužani, u koritu rijeke Orljave, pronašao jednu ručnu bombu "M-75", jednu trenutnu tromblonsku minu "M-60" i tri komada ne rasprskavajućeg streljiva.  Pronađenu bombu, minu i streljivo od građanina je na siguran način preuzeo i zbrinuo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.  Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer, 25. listopada 2017. godine u 18,oo sati  policiju je nazvao savjesni 21-godišnji građanin te izvijestio da je u mjestu Lužani, u koritu rijeke Orljave, pronašao jednu ručnu bombu "M-75", jednu trenutnu tromblonsku minu "M-60" i tri komada ne rasprskavajućeg streljiva.

Pronađenu bombu, minu i streljivo od građanina je na siguran način preuzeo i zbrinuo  policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Akcija „Manje oružja – manje tragedija“ i dalje je aktualna i građani mogu policiji nakon odluke o dragovoljnoj predaji, predati oružje koje ilegalno posjeduju bez straha od sankcija. Nakon poziva na broj telefona 192, stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će doći na dogovorenu lokaciju i od građanina preuzeti oružje. Više informacija o spomenutoj akciji, može se dobiti pozivom na besplatan broj telefona 08008892.



Stranica