Donijeli odluku o dragovoljnoj predaji oružja i pozvali policiju

Slika /PU_BP/Oružje2018/Oružje.11.2018.JPG

U sklopu Kampanje „Manje oružja – manje tragedija“ građani imaju vremenski neograničenu mogućnost dragovoljne predaje oružja, minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva bez sankcija

Foto: Ilustracija

Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, od 1. svibnja, građani su nakon donesene odluke o dragovoljnoj predaji oružja pozvali policiju.
Nakon poziva stručno osposobljeni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu preuzeli su: 1 plinski pištolj, 1 raketni nastavak za navedeni pištolj, 9 pripadajućih vatrometa.

U sklopu Kampanje „Manje oružja – manje tragedija“ građani imaju vremenski neograničenu mogućnost dragovoljne predaje oružja, minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva bez sankcija.

Potrebno je samo nakon odluke pozvati policiju na broj telefona 192, koji će doći na dogovorenu lokaciju i preuzeti oružje. To je najbolji način da građani „izbace uljeza“, odnosno oružje koje nedozvoljeno posjeduju iz svog doma te ga učine sretnijim i sigurnijim mjestom za život.

Pogledajte informaciju: Uočio ubojito sredstvo na njivi i odmah pozvao policiju te informaciju: Ne ostavljajte ubojita sredstva u prirodi!

Stranica