Dnevni sažetak

Slika PU_BP/Policajac-MTC-1.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta devet kaznenih djela su  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 12 kaznenih djela od kojih su 10 kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i dva kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta devet kaznenih djela su imovinska kaznena djela i to četiri kaznena djela „Teška krađa“, četiri kaznenih djela „Krađe“ i jedno kazneno djelo „Oštećenja tuđe stvari“.
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom protekla 24 sata evidentirana su i dva prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o oružju. 
 



Stranica