Dnevni sažetak

Slika PU_BP/auto_policija02.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je devet kaznena djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirano je devet kaznena djela od kojih su osam kaznenih djela iz općeg kriminaliteta i jedno kazneno djelo iz kriminaliteta droga. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo sedam i to tri krađe i četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari.
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se šest prometnih nesreća od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je teže ozlijeđena, a jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozlijede.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je četiri prekršaja i to tri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.
U protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske zabilježena su dva požara bez materijalne štete (suha trava i nisko raslinje).
 



Stranica