Dnevni sažetak

Slika PU_BP/IMG_1195-policija.jpg

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirana su dva kaznena djela od kojih je jedno kazneno djelo krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti (opći kriminalitet) i drugo kazneno djelo je zlouporaba  

Foto: Ilustracija

Na području Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata evidentirana su dva kaznena djela od kojih je jedno kazneno djelo krađa kada je ukradena stvar male materijalne vrijednosti (opći kriminalitet) i drugo kazneno djelo je zlouporaba opojnih droga (kriminalitet droga).
Što se tiče stanja sigurnosti u cestovnom prometu, na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodile su se tri prometne nesreće od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede.
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirano je šest prekršaja i to dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i tri prekršaja iz drugih zakona (Carinski zakon, Zakon o strancima i Zakon o nadzoru državne granice).
U protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske zabilježeno je i osam požara i to jedan na građevinama, jedan na prometnim sredstvima, jedan na poljoprivrednim površinama i pet požara bez materijalne štete (suha trava i nisko raslinje). 
 



Stranica