Dekorativne novčanice stavili u opticaj

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/nadzor...jpg

Policija sumnjiči navedenu četvoricu da su u siječnju na području Policijske uprave brodsko-posavske pronašli tri odbačene dekorativne novčanice u iznosu od 100 eura. Potom su u veljači dvije takve novčanice stavili u opticaj

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Okučani, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad četiri (36-godišnjak, 20-godišnjak i 2 mlađe osobe) muške osobe zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijevare.

Naime, policija sumnjiči navedenu četvoricu da su u siječnju na području Policijske uprave brodsko-posavske pronašli tri odbačene dekorativne novčanice u iznosu od 100 eura. Potom su u veljači dvije takve novčanice stavili u opticaj. U jednom slučaju jednom novčanicom su platili piće, a u drugom slučaju drugom novčanicom platili su prehrambeni artikl, dok su ostatak vraćenog novca međusobno podijelili.

Policijski službenici su od osumnjičenika oduzeli navedene dekorativne novčanice, te protiv istih podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Stranica