Čisteći radionicu pronašao ubojita sredstva

Slika PU_BP/IMG_1238-ruč.bomba.jpg

U Policijsku postaju Okučani, u petak, oko 18.35 sati, dojavljen je slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava. Naime, jedan građanin iz Medara, na području općine Dragalić, prilikom čišćenja devastirane radionice  

Foto: PU brodsko-posavska

U Policijsku postaju Okučani, u petak, oko 18.35 sati, dojavljen je slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava. Naime, jedan građanin iz Medara, na području općine Dragalić, prilikom čišćenja devastirane radionice pronašao je ručnu bombu i 60 komada streljiva 7,62 x 39 milimetara, koje su policajci preuzeli na siguran način.

NAPOMENA: Sukladno akciji „Manje oružja – manje tragedija“, građani i dalje mogu vremenski neograničeno, policiji dragovoljno predavati nedozvoljeno i zabranjeno oružje koje drže u svojim domovima i na takav način se riješiti zla iz svog doma. Dovoljno je pozvati policiju na broj 192 i policijski službenici će doći na dogovorenu lokaciju, te na siguran način preuzeti oružje. U takvim slučajevima policija protiv građana neće podnositi prekršajne niti kaznene prijave.

Pogledajte informaciju: Kaznena prijava zbog nedozvoljenog držanja oružja i streljiva.



Stranica