Brodski policajci nemilosrdni prema višestrukim počiniteljima težih prometnih prekršaja

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Između ostalih zaustavljen je recidivista, koji je unazad tri godine pravomoćno kažnjen tri puta za teže prometne prekršaje.

U okviru pojačanih policijskih nadzora nad prometom s naglaskom na teže prometne prekršaje, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, između ostalih, sankcionirali su i višestrukog počinitelja prometnih prekršaja.

Naime, dana 11. lipnja, u 21.35 sati, u Slavonskom Brodu, zaustavili su osobni automobil, kojim je upravljao 43-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, krećući se nepropisnom brzinom od 97 kilometara na sat (unatoč ograničenju od 50 km/h u naselju). Također je bio pod utjecajem alkohola (1,41 promila).

Policijski službenici su 43-godišnjaka priveli u službene prostorije te protiv njega podnose optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Unazad tri godine policijski službenici su već postupali prema 43-godišnjaku, koji je tri puta pravomoćno kažnjen za teže prometne prekršaje (upravljanje bez položenog vozačkog ispita, nepropisna brzina, alkohol).

Pisane vijesti