Brodska policija pronašla počinitelja imovinskih kaznenih djela

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija2.JPG

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je jučer (20. travnja) uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe,  teške krađe i razbojničke krađe.
Pritom je potvrđena sumnja, da je od kraja ožujka to 5. travnja ove godine, u popodnevnim satima, iz trgovina na području Slavonskog Broda otuđio: parfem, prehrambene proizvode, alkoholna pića te slušalice i načinio štetu u iznosu od nekoliko tisuća kuna.
Nadalje je utvrđeno da je 19. travnja, u noćnim satima, provalio u mesnicu i trgovinu na području općine Sibinj, iz kojih je otuđio cigarete i novac i načinio materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna.
Također, osumnjičeni je 7. travnja oko 17,45 sati, iz trgovine u Slavonskom Brodu otuđio nekoliko boca alkoholnog pića, te je, uporabom tjelesne snage prema zaposlenici zaštitarske tvrtke, napustio trgovinu i zadržao ukradene artikle.
Po završetku kriminalističkog istraživanja, 35-godišnjak je jučer (20. travnja) uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Istog dana, sudac istrage je proveo prvo ispitivanje 35-godišnjaka, a potom je predan u zatvor u Požegi.

Foto:ilustracija

Stranica