Biciklistička trening ruta policije - najava

Slika PU_BP/Bic-poliGl.JPG

Foto: PU brodsko-posavska

Sutra, dana 23. travnja, sa startom u 7,30 sati ispred PU – Mažuranićeva 9, krenut će biciklistička trening ruta: Slavonski Brod – Zbjeg – Šumeće – Bebrina - Brodski Stupnik – Brodsko Vinogorje – Podvinje – Bukovlje – Trnjani – Zadubravlje – Trnjanski Kuti – Klakar - Slavonski Brod – SRC „Poloj“, u dužini od 106 km, koju voze policijski službenici iz svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave brodsko-posavske.

Biciklistička trka je upriličena u prigodi godišnjice segmenta policijskih biciklističkih ophodnji kao novog oblika u radu policije. Osim toga cilj i svrha ovoga treninga je kod policijskih službenika postići veći nivo opće tjelesne i kondicijske spremnosti za obavljanje složenijih i zahtjevnijih radnih zadaća, što je propisano posebnim stručnim pravilnicima o općoj tjelesnoj spremnosti.

U ovom vidu treninga, sudjelovati će oko 60-tak biciklista – policijskih službenika, koji će voziti bicikle navedenu dionicu kroz 4 pod dionice u vremenu od 7,30 do 13 sati kada bi u završnici stigli u Slavonski Brod, na Sportsko-rekreacioni centar „Poloj“.



Stranica