Alkoholizirani vozači zadržani na otriježnjenju, jedan pozitivan na droge

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Svi alkoholizirani vozači su zadržani u policiji na otriježnjenju, te protiv istih policijski službenici podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Dana 18. travnja, u 20.10 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 58-godišnjak pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu alkotestom je očitana koncentracija alkohola od 1,77 promila.

Također u Novoj Gradiški, u Ulici Zrinskih,  jučer (18. travnja), u 23.55 sati, kontroliran je osobni automobil kojim je upravljao 52-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,52 promila u organizmu).

Noćas, u 0,45 sati, u Novoj Gradiški, u Relkovićevoj ulici, policijski službenici su zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao alkoholizirani 37-godišnjak. U organizmu istoga, očitana je koncentracija alkohola od 2,21 promila. Nadalje, policijski službenici su od 37-godišnjaka oduzeli 0,71 gram droge amfetamin, te su istoga testirali na prisutnost droga u organizmu, a kojom prilikom je dobivena pozitivna reakcija na drogu amfetamin.

Svi gore navedeni vozači su zadržani u policiji na otriježnjenju, te protiv istih policijski službenici podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a protiv 37-godišnjaka i zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.
 

Stranica