Alkoholizirani vozači na prometnicama Policijske uprave brodsko-posavske

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/martinje.jpg

Policijski službenici protiv 42-godišnjaka i 45-godišnjaka podnose optužne prijedloge zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Foto: Ilustracija

U sklopu pojačanih nadzora u prometu s naglaskom na alkohol, slavonskobrodski policajci su 16. veljače, oko 22.45 sati, u Slavonskom Brodu, u Zagrebačkoj ulici kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnjak. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,78 promila. Policijski službenici su 45-godišnjaka smjestili u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Također, jučer 16. veljače oko 23.45 sati, policijski službenici su u Sibinju zaustavili i kontrolirali 42-godišnjaka koji je upravljao sa osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. Isti je zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Policijski službenici protiv vozača podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica