Alkoholizirani vozači

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Policija protiv obojice podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakon o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U sklopu pojačanih nadzora u prometu s naglaskom na alkohol, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su u subotu, 1. travnja oko 23:55 sati, u Novoj Gradiški kontrolirali osobni automobil kojim je upravljao 29-godišnjak.
Prilikom postupanja utvrđeno je da 29-godišnjak kod sebe nema osobne dokumente, te je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno da isti upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,93 promila.
Policijski službenici su 29-godišnjaka smjestili u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te je protiv njega podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 
Također, u nedjelju 2. travnja oko 1:40 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su u Novoj Gradiški zaustavili i kontrolirali 28-godišnjaka koji je upravljao sa osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,87 promila.
Isti je zadržan u policiji do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Policijski službenici protiv vozača podnose optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica