Alkoholizirani vozači

Slika PU_BP/alkotest01 (2).jpg

Policijski službenici su na području policijske uprave, tijekom vikenda, prekršajno prijavili četvoricu vozača koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola. Alkoholizirani vozači su odmah isključeni iz prometa i zadržani na otriježnjenju

Foto: Ilustracija

U subotu (27. srpnja), oko 22.45 sati, policijski službenici su na graničnom prijelazu Stara Gradiška, na izlazu iz Republike Hrvatske, prilikom granične kontrole, utvrdili da 28-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine), upravlja osobnim automobilom Mercedes, slovenskih registracijskih oznaka i broja, pod utjecajem alkohola. Alkotestom su u njegovu organizmu očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,29 promila, te su alkoholiziranog vozača isključili iz prometa i zadržali u policijskim prostorijama do otriježnjenja. Policija je vozaču uručila prekršajni nalog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te je platio novčanu kaznu od nekoliko tisuća kuna.

Jučer, oko 20.35 sati, u Starom Petrovom Selu, prilikom nadzora prometa, policajci su utvrdili da 39-godišnjak upravlja pod utjecajem alkohola (1,55 promila), te su ga zadržali u službenim prostorijama policije do otriježnjenja. Alkoholizirani vozač će biti prekršajno prijavljen.

Također, u nedjelju, oko 22.25 sati, na autocesti kod Okučana, uočeno je da tegljač (BiH registracijskih oznaka i broja) vozi lijevo desno. Prometni policajci su alkotestirali 40-godišnjeg vozača i u njegovu organizmu utvrdili koncentraciju alkohola u iznosu od 1,51 promila, te su ga zadržali do otriježnjenja. Vozač je prekršajno sankcioniran.

Noćas, oko 2,15 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, na ulazu u Republiku Hrvatsku, policijski službenici su utvrdili da 27-godišnjak upravlja osobnim automobilom Opel pod utjecajem alkohola (1,46 promila). Vozač je isključen iz prometa i zadržan na otriježnjenju, te prekršajno prijavljen.

Pogledajte ovu vijest.



Stranica