Alkoholizirani vozač zadržan u policiji na otriježnjenju

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/IMG_2961.jpg

Dvadesetpetogodišnjak je upravljajući osobnim automobilom, bog ne držanja strane kretanja u zavoju prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši u drugi automobil.

Foto: Ilustracija

U Tomici, u Ulici Sv. Ružarije, dana 31. srpnja, u 6.50 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač osobnog automobila, a u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Do prometne nesreće je došlo, jer je 25-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom (njemačkih nacionalnih registracijskih oznaka) zbog ne držanja strane kretanja u zavoju prešao na suprotnu prometnu traku udarivši u vozilo koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a kojim je upravljala 37-godišnjakinja. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici su alkotestom u organizmu 25-godišnjaka očitali koncentraciju alkohola od 1,94 promila, nakon čega su ga zadržali u policiji na otriježnjenju. Protiv vozača slijedi obvezni prekršajni nalog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica