Alkoholizirani vozač prouzrokovao prometnu nesreću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/policijski_auto_02.jpg

Policijski službenici protiv 64-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija

Noćas (28. kolovoza), u 0,30 sati, u Bodegraju se dogodila prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani (1,84 promila) 64-godišnji vozač osobnog automobila.

Policijski službenici su utvrdili, da je 64-godišnjak upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je isteklo važenje inozemne vozačke dozvole, te se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je automobilom prešao na travnatu površinu, udarivši u betonski rub kolnog ulaza. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

S obzirom na to da je alko testom u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola od 1,84 promila, te je vozač namjeravao nastaviti i dalje s vožnjom, policijski službenici su ga isključili iz prometa i zadržali u policiji na otriježnjenju.

Policajci protiv 64-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica