Alkoholizirani vozač lakše ozlijeđen, a putnica teže

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/martinje.jpg

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 25-godišnja putnica koja je sjedila na stražnjem sjedalu ne koristeći prilikom vožnje zaštitni sigurnosni pojas

Foto: Ilustracija

Dana 15. rujna, u 5.35 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju Ulice don Ive Prodana i Ivana Cankara, u prometnoj nesreći jedna osoba je teško ozlijeđena dok je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Utvrđeno je da je 31-godišnjak upravljajući osobnim automobilom s 1.22 promila alkohola u organizmu (nije koristio zaštitni sigurnosni pojas), zbog neprilagođene brzine, sletio s kolnika na travnatu površinu, te u zanošenju udario u grm ukrasnog raslinja, te dva stabla.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 25-godišnja putnica koja je sjedila na stražnjem sjedalu ne koristeći prilikom vožnje zaštitni sigurnosni pojas.

Liječnička pomoć joj je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je i zadržana na daljnjem liječenju, dok je lakše ozlijeđeni vozač nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.

Policijski službenici protiv 31-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, dok protiv 25-godišnjakinje slijedi prekršajna prijava.  
 

Stranica