Alkoholizirani vozač (2,36 promila) skrivio prometnu nesreću i pobjegao – ubrzo pronađen

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Utvrđeno je da se radi o 66-godišnjaku, koji je upravljao osobnim automobilom (s 2,36 promila alkohola u organizmu), te nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila

Foto: Ilustracija

U Novoj Gradiški, jučer (18. siječnja), u 12.40 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom nakon koje se vozač, koji je istu prouzrokovao udaljio s mjesta događaja ne razmijenivši podatke o sebi i vozilu sa oštećenom 30-godišnjakinjom, no policijski službenici su ga ubrzo pronašli.

Utvrđeno je da se radi o 66-godišnjaku, koji je upravljao osobnim automobilom (s 2,36 promila alkohola u organizmu), te nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila, pa je prednjim dijelom automobila udario u stražnju stranu osobnog automobila kojim je upravljala 30-godišnjakinja, a nakon prometne nesreće sa istom nije popunio i potpisao europsko izvješće.

Policijski službenici su 66-godišnjaka zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica