Alkoholizirani vozač (2,07 promila) prouzrokovao prometnu nesreću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/ZSPC1.JPG

Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

Na državnoj cesti D7, u blizini Vrpolja, dana 16. prosinca, oko 23.50 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač (2,07 promila), a u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da, 30-godišnjak upravljajući osobni automobilom nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog automobila, te je prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 26-godišnjak, a koji je smanjio brzinu kretanja zbog prometne situacije ispred sebe. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.


Alkotestom je u organizmu 30-godišnjaka očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,07 promila, te je priveden u policijsku postaju i zadržan na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 30-godišnjaka podnose prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Stranica