Alkoholizirana 23-godišnjakinja izazvala prometnu nesreću

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Ilustracija4.JPG

Protiv počiniteljice prekršaja, policijski službenici podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U subotu (24. travnja), oko 6.30 sati, u Slavonskom Brodu, na raskrižju ulice Breza i naselja Čaplja II, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovala 23-godišnjakinja pod utjecajem alkohola.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je počiniteljica (s 1,66 promila alkohola u organizmu) upravljala osobnim automobilom i dolaskom do raskrižja prešla na travnatu površinu i osobnim automobilom udarila u betonski rasvjetni stup. Policija je vozačicu alkotestirala, te je pritom očitana koncentracija alkohola od 1,66 g/kg alkohola u krvi. Nakon očevida alkoholizirana vozačica je smještena u posebnu prostoriju u policiji do otriježnjenja. U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.
Protiv počiniteljice prekršaja, policijski službenici podnose prekršajnu prijavu Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto:ilustracija

Stranica