Alkoholiziran prouzrokovao prometnu nesreću i pobjegao - pronađen nakon nekoliko minuta

Slika /PU_BP/Ilustracije2018/Alkohol_vožnja.jpg

Alkotestom je u organizmu 24-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,06 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju

Foto: Ilustracija

Na raskrižju Vukovarske ulice i Ulice Petra Krešimira IV (kružni tok), u Slavonskom Brodu, 5. studenoga, oko 8.40 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba.

Utvrđeno je da je 24-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nacionalnih registracijskih oznaka Savezne Republike Njemačke), zbog neprilagođene brzine kretanja sletio na prometni otok i udario automobilom u metalni nosač ploče za označavanje naziva ulice, a nakon toga u daljnjem kretanju sletio na travnatu površinu sa sjeverne strane kolnika Ulice Petra Krešimira IV, gdje je automobilom udario u metalni nosač dva prometna znaka i ukrasno raslinje.

Nakon prometne nesreće 24-godišnjak je napustio mjesto događaja, a oštećenom nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću.

Policijski službenici su nakon nekoliko minuta, u Gupčevoj ulici uočili i zaustavili 24-godišnjaka.
Alkotestom je u organizmu 24-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,06 promila, te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

Policijski službenici protiv 24-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Stranica