PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 09. do 16. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 14 u strukturi općeg kriminaliteta i tri kaznena djela u strukturi kriminaliteta droga. Dakle, u

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 09. do 16. svibnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno 17 kaznenih djela od kojih su 14 u strukturi općeg kriminaliteta i tri kaznena djela u strukturi kriminaliteta droga. Dakle, u strukturi općeg kriminaliteta evidentirane su tri teške krađe, osam krađa, jedno oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo bludnih radnji i jedno kazneno djelo narušavanja nepovredivosti doma. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno tri prometne nesreće, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je teže ozlijeđena i jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozlijede. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno šest prekršaja i to dva iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i četiri prekršaja iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 97 718 putnika i 33 477 vozila.
 



Stranica