Razbojništvo

Slika PU_BP/razb.pištolj.jpg

Desetak minuta iza 13 sati jučer, zaprimljena je dojava o počinjenom razbojništvu u poslovnicu banke u Slavonskom Brodu, Štrosmajerova ulica. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su provedenim očevidom uz nazočnost  

Foto: Ilustracija 

Desetak minuta iza 13 sati jučer, zaprimljena je dojava o počinjenom razbojništvu u poslovnicu banke u Slavonskom Brodu, Štrosmajerova ulica. Na mjesto događaja su upućeni policijski službenici koji su provedenim očevidom uz nazočnost istražnog suca, utvrdili da su oko 13.10 sati u banku ušle dvije maskirane osobe, te su od zaposlenika uz prijetnju vatrenim oružjem zatražile novac s kojim su se potom udaljile iz poslovnice. Policijski službenici ih spriječili u bijegu po izlasku iz banke, no u tom trenutku oni su napali policajce, te je došlo do uporabe vatrenog oružja. U ovom događaju dvije osobe su ozlijeđene, od kojih jedan osumnjičenik za ovo kazneno djelo i jedan policajac. Liječnička pomoć im je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu. Drugi osumnjičenik je u bijegu, te policija nastavlja daljnji rad u cilju njegova pronalaska i utvrđivanja svih okolnosti, odnosno bitnih činjenica u vezi ovog kaznenog djela.

Policijski službenik za odnose s javnošću je jučer o kaznenim djelima razbojništva i širenju lažnih i uznemirujućih glasina u poslijepodnevnim satima izvijestio predstavnike medija putem usmenih izjava telefonom, te održanom konferencijom za novinare ispred policijske uprave.



Stranica