Županijsko natjecanje u Sibinju "Sigurno u prometu"

Slika PU_BP/Sibinj-2011..jpg

Foto: PU brodsko-posavska 

Danas je od 8.30 do 14 sati u Sibinju u Osnovnoj školi „Ivan Mažuranić“ održano Županijsko natjecanje učenica i učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila upravljanja biciklom „Sigurno u prometu“ 2011.

Nakon prijema uzvanika i sudionika natjecanja uz dogovor sudaca i voditelja natjecanja započelo je testiranje i provjera vještine upravljanja biciklom na vježbalištu, nakon čega su službeno objavljeni rezultati, dodijeljene nagrade, diplome, pohvalnice i zahvalnice.

Županijsko provedbeno povjerenstvo sačinjavalo je 11 članova, od kojih je za člana koji predstavlja Policijsku upravu brodsko-posavsku određen načelnik Odjela policije Ivica Ostrun.

U natjecanju je sudjelovalo 13 osnovnih škola sa područja Županije brodsko-posavske, te je prvo mjesto osvojila ekipa OŠ „Ivana Gorana Kovačića“ iz Starog Petrovog Sela, drugo mjesto ekipa OŠ „Ljudevit Gaj“ iz Lužana, a treće mjesto OŠ „Sikirevci“ iz Sikirevaca.

Pojedinačno – djevojčice prvo mjesto je osvojila Barbara Marjanović, OŠ „I.G.Kovačića“ iz Starog Petrovog Sela, drugo mjesto Marica Jakljević Dubiel, OŠ „I.G.Kovačića“ iz S.P.Sela, a treće mjesto je osvojila Edita Cvetojević, OŠ „Ljudevit Gaj“ iz Lužana.

Pojedinačno – dječaci prvo mjesto je osvojio Karlo Ivanović, OŠ „I.G.Kovačića“, Staro Petrovo Selo, drugo mjesto Danijel Đurić, OŠ „I.G. Kovačica“ iz Starog Petrovog Sela, dok je treće mjesto osvojio Eugen Juklić, OŠ „Ljudevit Gaj“ iz Lužana.

U završnici su pobjedničkim ekipama uz zaslužena priznanja na dar dodijeljeni bicikli. 



Stranica