Policija i djeca - prijatelji

Slika PU_BP/Djeca-PP N.G..jpg

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u odgojno obrazovnim ustanovama proveden je dio preventivnog projekta pod nazivom „Sigurnost djece predškolske dobi u prometu“. Cilj ovog programa koji je namijenjen  

Foto: PP Nova Gradiška

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u odgojno obrazovnim ustanovama proveden je dio preventivnog projekta pod nazivom „Sigurnost djece predškolske dobi u prometu“. Cilj ovog programa koji je namijenjen isključivo djeci predškolske dobi je povećanje sigurnosti djece u prometu. Tijekom travnja policijski službenik za preventivu i sigurnost cestovnog prometa Policijske postaje Nova Gradiška Tomislav Marić, održao je edukativna predavanja u Novoj Kapeli, Davoru, Vrbju i Cerniku. Policijski službenik je kroz svoje predavanje koje je prilagodio upravo tom uzrastu djece, govorio i o prijateljskom odnosu na relaciji djeca – policijski službenici. Djeci su tom prigodom uručeni prigodni pokloni.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška nastavljaju i tijekom svibnja sa sličnim aktivnostima, kada će posjetiti i ostale odgojno obrazovne ustanove, te održati edukativna predavanja i u drugim mjestima na svom postajnom području.



Stranica