NAJAVA: Obilježavanje 20-te obljetnice SJP

Slika PU_BP/Šimini anđeli pakla.jpg

Sutra (četvrtak) će se u Slavonskom Brodu obilježiti 20 godina od osnutka Specijalne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske. Proslava obljetnice će započeti pokaznom vježbom Interventne jedinice  

Foto: Udruga SJP "Šimini anđeli pakla"

Sutra (četvrtak) će se u Slavonskom Brodu obilježiti 20-ta godišnjica od osnutka Specijalne jedinice policije Policijske uprave brodsko-posavske.

Na gradskom Korzu, Trg Ivane Brlić Mažuranć s početkom u 11 sati biti će pokazna vježba Interventne jedinice policije, te će biti izložba policijske opreme i tehnike. U obilježavanju ove obljetnice sudjelovati će policijski službenici i pripadnici Udruge Specijalne jedinice policije u obrani domovine Slavonski Brod, te brojni uzvanici i gosti.

Građani će na Korzu moći pogledati i postrojavanje bivših pripadnika Specijalne jedinice policije koji su dali svoj doprinos Domovinskom ratu, a nakon toga se nastavlja sa svečanom Akademijom u Domu HVIDR-e u Slavonskom Brodu.

Više o Specijalnoj jedinici policije (Šiminim anđelima pakla) i njenom doprinosu u Domovinskom ratu pročitajte na web stranicama Udruge.           



Stranica