Dvije osobe teško ozlijeđene

Slika PU_BP/IMG_1120-stop-policija.jpg

Jučer oko 13.55 sati u Vranovcima u prometnoj nesreći, teško je ozlijeđen 75-godišnjak, dok je 31-godišnjak ozlijeđen oko 17 sati prilikom utovara teretnog vozila na "labudicu". Prometna nesreća se dogodila kad je 75-godišnji

Foto: Ilustracija

Jučer oko 13.55 sati u Vranovcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila jer je 75-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Golf za koji je bila priključena laka prikolica, zbog ne držanja strane kretanja u zavoju udesno, vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, udarivši prednjim dijelom vozila u prednji lijevi dio tegljača kojim je upravljao 61-godišnjak, a za koji je bila priključena poluprikolica. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 75-godišnjak, te je nakon liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Protiv 75-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Oko 17 sati prilikom utovara tegljača (koji sudjelovao u prometnoj nesreći) na „labudicu“ ozlijeđen je 31-godišnjak. Ukazana mu je liječnička pomoć, te je zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu na Odjelu kirurgije, a ozljede su okvalificirane kao teške. Slijedi izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica