Oblast prometa, javni red i mir i ostalo

U oblasti prometa, na prometnicama iz nadležnosti rada policijske uprave tijekom prošlog vikenda, dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama  

U oblasti prometa, na prometnicama iz nadležnosti rada policijske uprave tijekom prošlog vikenda, dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama  jedna osoba je teško ozlijeđena, a jedna lakše. 

Policijski službenici su za vikend intervenirali u osam slučajeva, od čega pet puta zbog kršenja odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te tri puta zbog povreda odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Protiv svih prekršitelja slijede optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu. 

Od ostalih događaja za vikend evidentiran je jedan slučaj pronalaska neeksplodiranih ubojitih sredstava, koja su policijski službenici protueksplozijske zaštite preuzeli na siguran način.



Stranica