PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 28. ožujka do 04. travnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su pet u strukturi općeg kriminaliteta i dva kaznena djela u strukturi

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 28. ožujka do 04. travnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno sedam kaznenih djela, od kojih su pet u strukturi općeg kriminaliteta i dva kaznena djela u strukturi gospodarskog kriminaliteta. Dakle, evidentirano je četiri kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude, jedno kazneno djelo pronevjere i jedno kazneno djelo zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulom osobom, dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, a dvije osobe su lakše tjelesno ozlijeđene.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno sedam prekršaja i to dva iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, četiri iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Obiteljskog zakona.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 97 868 putnika i 33 079 vozila.
 



Stranica