Imenovan načelnik policijske uprave

Slika PU_BP/Načelnik Darko Petek.jpg

Darko Petek, dosadašnji zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, jučer je imenovan načelnikom ove policijske uprave. Darko je od 1. ožujka obavljao rukovodnu dužnost u ovoj policijskoj upravi od odlaska Željka Prše u Osijek

Foto: PU brodsko-posavska

Darko Petek, dosadašnji zamjenik načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, jučer je imenovan načelnikom ove policijske uprave. Nakon što je načelnik Željko Prša, 1. ožujka imenovan načelnikom Policijske uprave osječko-baranjske mjesto načelnika Policijske uprave brodsko posavske je bilo upražnjeno, a rukovodnu dužnost do jučer je obavljao zamjenik načelnika Darko Petek.

Darko Petek rođen je 16. srpnja 1965. godine u Zagrebu. Diplomirao je 1989. godine na Fakultetu političkih znanosti. U Ministarstvu unutarnjih poslova je od 1993. godine od kada je obavljao poslove kriminalističkog službenika u Policijskoj upravi karlovačkoj, te potom u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj. Također je obavljao poslove u Policijskom nacionalnom uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (Odjel u Osijeku), a od lipnja prošle godine dužnost zamjenika načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, da bi s jučerašnjim danom bio imenovan načelnikom ove policijske uprave.



Stranica