PP Nova Gradiška - sažetak

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 07. do 14. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno 7 kaznenih djela, od kojih svih 7 u strukturi općeg kriminaliteta. To su 2 teške krađe i 5 krađa.

 

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u vremenskom periodu od 07. do 14. ožujka 2011. godine,  zabilježeno je ukupno 7 kaznenih djela, od kojih svih 7  u strukturi općeg kriminaliteta. To su 2 teške krađe i 5 krađa.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno 3 prometne nesreće od kojih 2 s ozlijeđenim osobama i jedna s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama 2 osobe su lakše ozlijeđene.

Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno  3  prekršaja i to 1 iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 1 iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 90 345 putnika i 30 638 vozila.      



Stranica