PP Okučani - izvješće

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 28. veljače do 07. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno 11 kaznenih djela od kojih 10 u strukturi općeg kriminaliteta i jedno u strukturi gospodarskog kriminaliteta

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 28. veljače do 07. ožujka 2011. godine, zabilježeno je ukupno 11 kaznenih djela od kojih 10 u strukturi općeg kriminaliteta i jedno u strukturi gospodarskog kriminaliteta. Dakle, evidentirana je jedna teška krađa, 4 krađe, 2 prijetnje, 1 oštećenje tuđe stvari, 1 kazneno djelo iznude i 1 kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. 
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno 5 prometnih nesreća s materijalnom štetom. 
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 4 prekršaja i to sva 4 iz Zakona o sprječavanju nasilja u obitelji. 
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 86 971 putnika i 28 225 vozila.
 



Stranica