Razriješene teške krađe

Slika PU_BP/Uhićen-1.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom na okolnosti kaznenih djela teške krađe. Utvrdili su da je 19-godišnjak u drugoj polovici siječnja i početkom veljače  

Foto: PU brodsko-posavska

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom na okolnosti kaznenih djela teške krađe. Utvrdili su da je 19-godišnjak u drugoj polovici siječnja i početkom veljače u Slavonskom Brodu u blizini gradske tržnice, počinio četiri kaznena djela teške krađe provaljivanjem. One je u tri slučaja nasilno otvorio ulazna vrata dva kioska i jednom slučaju mesnice, nakon čega je iz unutrašnjosti otuđio razne prodajne predmete (suhomesnate proizvode, kekse, kavu, mobitel). Otuđeni mobitel je pronađen i izuzet, te će biti vraćen vlasniku.

Policija u suradnji s državnim odvjetništvom protiv 19-godišnjaka podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.



Stranica