U prometnoj nesreći teško ozlijeđena vozačica

Slika PU_BP/IMG_0249 - PN Selna.jpg

Sinoć oko 22.40 sati u Selni se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo jer je 25-godišnja vozačica osobnog automobila

Foto: PU brodsko-posavska

Sinoć oko 22.40 sati u Selni se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo jer je 25-godišnja vozačica osobnog automobila Renault Clio, uslijed neprilagođene brzine izgubila nadzor nad volanom i u zanošenju prešla na travnatu površinu, udarivši prednjim dijelom vozila u prometni znak. Nakon toga je vozilo u daljnjem kretanju prešlo na nogostup i prednjim dijelom udarilo u zidanu ogradu jedne obiteljske kuće i zid druge obiteljske kuće. Nakon udara vozilo je u okretanju stražnjim bočnim dijelom ponovno udarilo u zid obiteljske kuće, odbivši se ka odvodnom kanalu gdje je prednjim dijelom udarilo u betonski most. U ovoj prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena (opasno po život), dok je 23-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede.

U vezi prometne nesreće slijede odgovarajuća pismena, odnosno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica