Vozio pod zabranom, a na vozilu druge pločice

Slika PU_BP/IMG_1431-polic.vozilo.jpg

Jučer oko 19.20 sati u Slavonskom Brodu, Tome Bakača, policijski službenici su zatekli 24-godišnjaka da upravlja vozilom iako ima izrečenu zabranu, a na vozilo Daihatsu Sharade je postavio nepripadajuće registracijske pločice. 

Foto: Ilustracija

Jučer oko 19.20 sati u Slavonskom Brodu, Tome Bakača, policijski službenici su obavljajući policijski posao, utvrdili da 24-godišnjak upravlja osobnim automobilom Daihatsu Sharade, iako mu je Prekršajni sud rješenjem prethodno izrekao zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Policija je utvrdila da na vozilu nisu pripadajuće registracijske pločice, već pripadaju drugom vozilu kojemu je istekla valjanost registracije. Kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom je utvrđeno da je on 11. veljače na vozilo postavio ove registracijske pločice služeći se u prometu kao sa pravim. 

U suradnji s državnim odvjetništvom policija protiv 24-godišnjaka podnosi kaznene prijave zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela krivotvorenja isprava i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.



Stranica