Prometna nesreća i narušavanje javnog reda i mira

Slika PU_BP/IMG_0040.jpgpn-D.A..jpg

Sinoć oko 19.30 sati u Donjim Andrijevcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Nakon prometne nesreće dvojica mladića su vikala i galamila na 20-godišnjeg vozača, te su na takav način narušavali javni red i mir.   

Foto: PU brodsko-posavska 

Sinoć oko 19.30 sati u Donjim Andrijevcima dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Prometna nesreća se dogodila kad je 20-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa, započeo skretati ulijevo na kolni ulaz u trenutku kad ga je 47-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom Volkswagen Transporter već započeo pretjecati.  Pritom je prednji dio Transportera udario u lijevi bočni dio Corse, nakon čega je Transporter odbačen, te je udario u stablo. U ovoj prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 44-godišnja putnica iz vozila VW Transporter, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, puštena kući. Protiv 20-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti promet na cestama.

Nakon prometne nesreće 18-godišnji i 19-godišnji putnici iz osobnog automobila VW Transporter, narušavali su javni red i mir vičući i galameći na 20-godišnjeg vozača. Daljnje narušavanje spriječio je drugi vozač (47-godišnjak). Protiv dvojice mladića slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica