Izvješće - PP Okućanai

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 31. siječnja do 07. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 9 kaznenih djela od kojih 8 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga

 

Na području Policijskih postaja Okučani i Nova Gradiška u vremenskom periodu od 31. siječnja do 07. veljače 2011. godine, zabilježeno je ukupno 9 kaznenih djela od kojih 8 u strukturi općeg kriminaliteta i 1 u strukturi kriminaliteta droga. Dakle, evidentirano je 5 krađa, 3 prijetnje, 1 prijevara, 1 kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i 1 kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.
Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška i Okučani, dogodilo se ukupno 3 prometne nesreće, od kojih 1 s ozlijeđenim osobama i 2 s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama 2 osobe su zadobile teže tjelesne ozlijede.
Tijekom prošlog tjedna evidentirano je ukupno 8 prekršaja, od toga 3 iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i 5 iz oblasti Obiteljskog zakona.
Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je u prošlom tjednu prešlo ukupno 89 077 putnika i 29 589 vozila.
 



Stranica