Četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći

Slika PU_BP/IMG_8994.jpg-PN-S.B..jpg

Jučer oko 6.45 sati u Slavonskom Brodu (Bjeliš), dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo, jer je 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim  

Foto: PU brodsko-posavska

Jučer oko 6.45 sati u Slavonskom Brodu (Bjeliš), dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo, jer je 29-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom Renault Clio zbog neprilagođene brzine, izlaskom iz zavoja u desno, izgubila nadzor nad upravljačem i u zanošenju prešla na suprotnu prometnu traku. Pritom je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio Golfa koji je dolazio iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 31-godišnjak, a nakon toga i stražnjim bočnim dijelom vozila u desni bočni dio Golfa. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 29-godišnjakinja, koja je nakon ukazane liječničke pomoći zadržana na daljnjem liječenju, dok su lakše ozlijeđeni putnici iz Golfa (32-godišnjakinja, 6-godišnji dječak i 3-godišnja djevojčica). U trenutku nesreće djeca se nisu nalazila u posebnoj dječjoj sjedalici, a 32-godišnja suvozačica nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Protiv 29-godišnje vozačice, 31-godišnjeg vozača i 32-godišnje suvozačice slijede odgovarajući obavezni prekršajni nalozi zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.



Stranica