Prometna nesreća s poginulom osobom

Slika PU_BP/IMG_7031.jpgAudi-PN.jpg,.jpg

Prekjučer oko 20.10 sati u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici jučer u šest sati. Prometna nesreća se dogodila kad je 48-godišnjak

Foto: PU brodsko-posavska

Prekjučer oko 20.10 sati u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici jučer u šest sati. Prometna nesreća se dogodila kad je 48-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Audi A6 prednjim dijelom udario u 70-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Vozač se nije kretao sigurnosnom brzinom, tako da na vrijeme može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio pješaka, već je došlo do udara, nakon čega je pješak nabačen na vozilo. Svojim tijelom je udario u prednje vjetrobransko staklo i pao na kolnik. Pješak je teško ozlijeđen prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Policijski službenici su 48-godišnjeg vozača alko-testirali, pri čemu su utvrdili koncentraciju alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 0,91 promila.

Protiv vozača policija podnosi kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Jučer oko 10 sati policijski službenici su putem telefona od liječnika saznali, da je 70-godišnji pješak preminuo u bolnici u šest sati.



Stranica