Oblast prometa unazad dva dana

U oblasti prometa u prošla dva dana dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulim osobama i četiri s materijalnom štetom. Osoba koja je zadobila teške tjelesne ozljede prekjučer u prometnoj nesreći, jučer je od zadobivenih  

U oblasti prometa u prošla dva dana dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća, od kojih jedna s poginulim osobama i četiri s materijalnom štetom. Osoba koja je zadobila teške tjelesne ozljede prekjučer u prometnoj nesreći, jučer je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija je protiv svih prekršitelja podnijela odgovarajući obavezni prekršajni nalozi, optužne prijedloge, odnosno kaznenu prijavu.

Prometni policajci su unazad dva dana evidentirali ukupno 98 mjera od toga se 54 odnosilo na nepropisne i neprilagođene brzine, 10 vožnju pod utjecajem alkohola, 10 vozača nije koristilo sigurnosni pojas, dva prolaska kroz crveno svjetlo, dva vozača bez vozačke, te 20 ostalih prekršaja. Svi prekršitelji su adekvatno procesuirani zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica