PP Nova Gradiška - informacija o stanju u prošlom tjednu

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. siječnja 2011. godine, zabilježeno je ukupno tri kaznena djela (jedna krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i jedna prijetnja). Policija je protiv počinitelja podnijela

Na području Policijske postaje Nova Gradiška u razdoblju od 27. prosinca 2010. do 3. siječnja 2011.  godine,  zabilježeno je ukupno tri kaznena djela (jedna krađa, jedno oštećenje tuđe stvari i jedna prijetnja). Policija je protiv počinitelja podnijela odgovarajuće kaznene prijave, te nastavlja daljnji rad u cilju pronalaska nepoznatih počinitelja.  Oštećene osobe su upoznate sa pravom podnošenja prijedloga za kazneni progon za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na području Policijske postaje Nova Gradiška, dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene.  

Evidentirano je ukupno dva prekršaja, od kojih jedan prekršaj iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i jedan prekršaj iz oblasti Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je od 31. prosinca do 2. siječnja prešlo ukupno 32 534 putnika i 11 532 vozila. 



Stranica