Opće opasna radnja

Slika PU_BP/IMG_0754-GP-St.G.-pron.vozila.jpg

U novogodišnjoj noći, 15-tak minuta iza ponoći u Slavonskom Brodu, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 36-godišnjakinje, ozlijedio se 11-godišnji dječak u dječjoj igri. On je u vatru (zapaljenu gorivom) ubacivao petarde, pri čemu ga je vatra zahvatila 

Foto: Ilustracija

U novogodišnjoj noći, 15-tak minuta iza ponoći u Slavonskom Brodu, u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 36-godišnjakinje, ozlijedio se 11-godišnji dječak u dječjoj igri. On je u vatru (zapaljenu gorivom) ubacivao petarde, pri čemu ga je vatra zahvatila.  Zadobio je opekline, te je hitno liječnički zbrinut u bolnici u Slavonskom Brodu, a liječnici su ozljede okvalificirali kao teške tjelesne ozljede. Dječak je prevezen na daljnje liječenje u Klaićevu bolnicu u Zagreb.

Policijski službenici su nakon obavljenog očevida, utvrđenih okolnosti ozljeđivanja dječaka i provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 36-godišnje žene podnijeli kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.



Stranica