U požaru izgorjelo vozilo i jedna osoba

Slika PU_BP/Img_6836.jpg-fiat-punto-požar.jpg

Očevidom policijskih službenika u nazočnosti istražnog suca, utvrđeno je da je noćas oko 2,30 sati, između Beravaca i Gundinaca, došlo do požara na osobnom automobilu Fiat Punto (vlasništvo 23-godišnjaka) najvjerojatnije zbog kvara na sustavu

Foto: PU brodsko-posavska

Očevidom policijskih službenika u nazočnosti istražnog suca, utvrđeno je da je noćas oko 2,30 sati, između Beravaca i Gundinaca, došlo do požara na osobnom automobilu Fiat Punto (vlasništvo 23-godišnjaka) najvjerojatnije zbog kvara na sustavu za dovod goriva u prostoru motora. Požar se proširio na cijelo vozilo koje je u potpunosti izgorjelo. Kada su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Gundinci ugasili požar, u unutrašnjosti vozila je uočena jedna osoba koja je izgorjela u ovom požaru. Po nalogu istražnog suca mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije, gdje će se obaviti obdukcija i utvrditi identitet osobe.

Za vrijeme trajanja očevida od 2,44 do 6.08 sati, promet je na dionici između Beravaca i Gundicana bio preusmjeravan obilazno (Velika Kopanica – Sikirevci – Gundinci).



Stranica