Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika PU_BP/Img_7437-PN u N.G..jpg

Jučer oko 12.15 sati u Novoj Gradiški, Maksimilijana Benkovića, u prometnoj nesreći ozlijeđen je 11-godišnjak, a u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13.35 sati u Slavonskom Brodu, ozlijeđen je 82-godišnji biciklista.  Prometne nesreće

Foto: Ilustracija

Jučer oko 12.15 sati u Novoj Gradiški, Maksimilijana Benkovića, 11-godišnjak je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen. Prometna nesreća se dogodila kad je 11-godišnjak bez pratnje roditelja nepropisno pretrčavao kolnik na manjoj udaljenosti od 50 metara od obilježenog pješačkog prijelaza i pritom tijelom udario u lijeva prednja vrata osobnog automobila Opel Kadett, kojim je neprilagođenom brzinom upravljao 71-godišnjak. U ovoj prometnoj nesreći dječak je zadobio tjelesne ozljede, a nakon liječničke pomoći, pušten je kući. Vozač osobnog automobila je alko-testiran – test negativan. Protiv njega policija podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški. Također se protiv roditelja 11-godišnjaka podnosi obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Također jučer, oko 13.35 sati u Slavonskom Brodu, u prometnoj nesreći koja se dogodila u Borovskoj ulici, lakše je ozlijeđen biciklista. Prometna nesreća se dogodila kad je 24-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom Opel Astra, započela pretjecati 82-godišnjeg biciklistu, a vozilo nije držala na potrebnoj udaljenosti, pa je desnim bočnim dijelom vozila udarila vozača bicikla, koji je s biciklom pao na kolnik. Zadobio je tjelesne ozljede, a nakon liječničke pomoći u bolnici u Slavonskom Brodu, pušten je kući. Vozači su alko-testirani - test negativan.

Protiv vozačice osobnog automobila policija podnosi obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.



Stranica